Jak si stravou neublížit? Veřejná přednáška Jiřího Hotzkého

Sádlo nebo olej?! Které bílkoviny nám mohou škodit? Jsou antioxidanty zdravé? A co vitamíny? Proč každý potřebujeme jinou stravu? Mohou nás fazole zabít? Opatrně se sójou! A brambory jsou nevinné? Jsou ty nasycené mastné kyseliny tak škodlivé? A další výsledky výzkumů posledních 10 let se dozvíte na této přednášce.

Přednáší Ing. Jiří Hotzký, odborník na složení potravin a jejich účinky na lidské zdraví, specialista na vývoj potravin a auditor bezpečnosti potravin, autor knihy Jsou rostliny k jídlu? Jak se zdravě stravovat a vyhnout se potížím nejen při rostlinné stravě.

Kde a kdy? 31. 10. 2018 v 17 hodin v knihovně ve Slezské 7 na Ministerstvu zemědělství.



Datum vložení: 18. října 2018 14:44

Bestsellery
Strach pod Karpaty
Petr Šlik
258 Kč / 238 Kč
Retrokuchařka
Kateřina Bittmanová | Jarmila Lachmannová
348 Kč / 318 Kč